Follow us on:

Konsulli i Përgjithshëm Naser Idrizi organizon pritje për nder të 7 dhe 8 Marsit

Mynih, 7-8 mars 2018 - Konsullata e Përgjithshme në Munih, me rastin e 7 dhe 8 marsit, në ambientet e saj, ka organizuar një pritje për mësueset dhe gratë e komunitetit shqiptar që jetojnë në Bavari.

Në ambientete  Konsullatës janë tubuar dhjetëra  mësuese dhe gra të profesioneve të ndryshme të cilat bashkërisht i kanë kremtuar këtody festa të rëndësishme.

 

Me njëfjalë  rasti i ka përshëndetur dhe u ka dëshiruar mirëseardhje atyre, Naser Idrizi,  Konsull i Përgjithshëm i  Republikës së Kosovës në Mynih. Ai i përgëzoi ato  për përkushtimin e përditshëm që bëjnë përfamiljen dhe në vendin e punës duke  theksuar se kontributi tyre është shumë i madhedhe në gjithë vitet e mëparshme që kemi bërë si komb në përpjekjet tona përliri dhe pavarësi të shtetit të  Kosovës.‘’Sakrifica e femrës sonë që beri në të kaluarën por edhe në ditët e  sotme  ështëpër admirim dhe urojme që lumturia dhe shëndeti tu përcjell gjithherë në jetë’’,tha ndër të tjera konsulli Idrizi.