Follow us on:

Shërbimet Konsullore - Mynih

Në kuadër të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Mynih funksionon edhe shërbimi i marrëdhënieve me publikun.

Ky shërbim i ofron ndihmë shtetasve të Kosovës për zgjidhjen e problemeve të natyrës konsullore.

Shërbimi i marrëdhënieve me publikun mund të kontaktohet në:
Tel: +49 (0) 89159861720
Fax: +49 (0) 89159861719
Email: generalconsulate.munich@rks-gov.net

Adresa:

Konsullata e Përgjithshme e Republkës së Kosovës
Ehrenbreitsteinerstr. 28
80993 München
Kati II


Orari i punës i Shërbimit Konsullor në Mynih është:

Hënë        09.00-12.00 dhe 14.00-16:30
Martë        09.00-12.00 dhe 14.00-16:30
Mërkurë     09.00-12.00 dhe 14.00-16:30
Enjte:      09.00-12.00 dhe 14.00-16:30


Të premtën mund të bëhet vetëm tërheqja e dokumenteve nga ora 09.30-12.00

Ju informojmë, se gjatë festave shtetërore të Republikës Federale të Gjermanisë dhe ato  të Republikës së Kosovës, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Mynih është e mbyllur!

Numri emergjent është:  +49 1521 8222840