Follow us on:

Marrëdhënie me publikun

Në kuadër të Konsullatës së Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Mynih funksionon shërbimi i marrëdhënieve me publikun. Ky shërbim i ofron ndihmë shtetasve të Kosovës për zgjidhjen e problemeve të natyrës konsullore. Shërbimi i marrdhënieve me publikun mund të kontaktohet në:

Tel: +49 (0) 89891598617219

Fax: +49 (0) 89159861720 

Email: generalconsulate.munich@rks-gov.net

Adresa:

Konsullata e Përgjithshme e Republkës së Kosovës Ehrenbreitsteinerstr.28, 80993 München kati II

Orari i punes i shërbimit konsullor në Mynih, Gjermani është:

 Hënë - Enjten:  9.00-12.00 dhe 14.00-16:30

Ju informojmë, që gjatë festave shtetërore të Republikës Federale të Gjermanisë  dhe ato  të Republikës së Kosovës, Konsullata e Përgjithshme e Republikës së Kosovës në Mynih është e mbyllur!