Follow us on:

Marrëdhënie me publikun

Orari i punes i Misionit Konsullor ne New York, eshte E Hënë - E Premtë: 9.00-12.00 dhe 14.00-17.00

Orari i punes me pale eshte:

E Hënë, e Martë dhe e Mërkure: nga ora 10:00 deri ne ora 15:00