Follow us on:

Orari i punës

Ambasada është e hapur prej të hënes e deri të premten, prej 09.00 deri në 17.00. Ju lutemi të jeni të njoftuar se Ambasada nuk punon gjatë festave zyrtare të Kosovës dhe festave zyrtare federale të Shteteve të Bashkuara.  

 

Lokacioni

 

Ambasada është e vendosur në Georgetown, në adresën 1101 30th Street NW, Suite 330/340, Washington, D.C, 20007.